Kökstjänst

Kock/köksbiträde på Förskolan Skattkammaren med viss tid i barngrupp

Vill du arbeta i ett team med engagerad personal där du arbetar självständigt i en dynamisk miljö? Vill du laga mat från grunden och vara delaktig i att utforma det som serveras? Låter detta intressant och lockande söker vi nu en engagerad kock alternativt köksbiträde som kan laga mat till barn och personal, samt också arbeta i barngrupp.

Omfattning

  • Kökstjänsten är en tillsvidareanställning om 62,5% med sex månaders provanställning.
  • Just nu finns också möjlighet till arbete i barngrupp på ytterligare 19%, vilket är ett vikariat fram till 2025-07-04.
  • Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du har examen från gymnasieskolans hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande formell kompetens alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ett positivt och engagerande förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och vi ser gärna att du har en kristen livsåskådning och värderingar. Du behöver ha goda kunskaper om hygien och egenkontroll, och kunna förhålla dig till de ramar som budget och schema utgör. Inom dessa ramar ser vi gärna massor av kreativitet och matglädje! Som kock/köksbiträde arbetar du självständigt i köket där du ansvarar för, och tillagar alla måltider. Du ansvarar för all planering och inköp till köket, och har därför stor möjlighet att själv påverka processerna i köket. Vi vill också att du bidrar till att upprätthålla en god arbetsmiljö, genom att vara ansvarstagande och noggrann. Vi ser också att du tycker om att arbeta med barn och vill vara en del i deras livslånga lärande. Utöver kvalifikationer och erfarenheter lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet då vi är en liten förskola som är beroende av varandra och ett fungerande samarbete.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Anställningen kräver ett utdrag ur belastningsregistret.

Om företaget

Förskolan Skattkammaren startade 1995 och drivs som ett personalkooperativ. Förskolan har en kristen profil. Vi håller till i Vasakyrkans lokaler. Skattkammaren har två avdelningar med ett barnantal på ca 26 barn. Vi är en liten familjär förskola. Hos oss finns ett positivt och inkluderande arbetsklimat och vi har roligt tillsammans.

Välkommen med din ansökan!

Så ansöker du

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till vår rektor Agneta Jeansson på personal@forskolanskattkammaren.se senast den 3 maj. Frågor kan ställas på samma mailadress el kontakta Agneta via telefon 076-009 14 22.